Börja med att sätta på ugnen på 180 grader över och undervärme.
Kör ihop mandelmassa och socker i en bakmaskin.
När de har blandats tillsätt äggvitan lite i taget tills det blir en slät smet.
Ha sedan upp smeten i en spritspåse med en rundtyll.
Spritsa ut bottnarna på en bakplåtsklädd plåt.
Har bottnarna fått några toppar kan du enkelt trycka ner de genom att ta lite vatten på fingret och trycka ner topparna.
Baka av i cirka 15 minuter beroende på hur stora bottnar du gör.
När bottnarna fått en fin ljusbrun färg och är färdig bakade, ta ut de från ugnen och låt svalna.
Väg upp socker, vatten, saffran och glykos i en kastrull.
Koka de till 121 grader. Viktigt att inte röra i sockerlagen medans den kokar för då bildas de sockerkristaller.
Under tiden du kokar sockerlagen, väg upp äggvitan i en bunke och vispa de till ett vitt hårt skum.
När sockerlagen kokat klart, sänk hastigheten och tillsätt lite av sockerlagen i taget tills de blir en italiensk maräng.
Vispa en liten stund snabbt för att allt ska blandas och sänk sedan hastigheten och låt den gå tills den har svalnat.
När marängen har svalnat, ha i smöret lite i taget tills allt är i. Vispa sedan tills du får en slät fluffig smörkräm.
Stryk eller spritsa sedan biskvibottnarna med smörkrämen och låt de sedan kyla.
Smält chokladen i mikron. Känns den lite tjock ha i lite kakaosmör eller olja för att få en tunnare choklad som är lättare att doppa i.
Doppa sedan i chokladen och servera.
Dessa små biskvier fungerar perfekt att frysa om man inte äter upp alla direkt.
250 g mandelmassa
100 g strösocker
55 g äggvita
90 g strösocker
30 g vatten
1 påse saffran
10 g glykos
35 g äggvita
250 g smör, rumsvarmt
200 g mörk choklad