CHOKLADTRYFFLAR MED MESSMÖR OCH PISTAGENÖTTER
CHOKLADTRYFFLAR MED MESSMÖR OCH PISTAGENÖTTER

Enkla och goda chokladtryfflar med en twist av messmör och pistagenötter. Ett recept från Ernst Kirchsteiger.


20 bitar servings
Hur

Hacka chokladen och lägg den i en skål.

Koka upp vispgrädde med 150 g messmör och häll över chokladen.

Tillsätt smöret och rör jämnt.

Lägg bakplåtspapper i en form, 20X20 cm.

Häll tryffeln i formen.

Klicka 4 msk messmör på ytan och rör om med spetsen av en kniv eller en grillpinne. Få till en swirl.

Strö över nötterna.

Låt stelna och skär i bitar.

Ingredienser

300 g mörk choklad

1 1/2 dl vispgrädde

150 g messmör + 4 msk

30 g smör

2 dl hackade pistagenötter